Team Yoga Moergestel

Martje

Ik ben Martje Blankers, woon en geef Yoga les in Moergestel en omstreken. Ik ben moeder van twee kinderen en heb inmiddels vier kleinkinderen. Ruim 30 jaar geleden volgde ik mijn eerste yoga-lessen.

Eind jaren negentig ben ik de docentenopleiding Hatha/Rajayoga gaan volgen bij opleidingscentrum de Blikopener te Tilburg. Daarna heb ik de opleiding zwangerschapsyoga gedaan bij Samsara in Bilthoven.

Ik volg nog steeds bijscholingen en workshops oa.:

  • Meditatie-leer;
  • Chakra- Leer;
  • Bekkenbodem training;
  • Ontspanning;
  • Aandacht en Mindfulness.

Ik ben al vele jaren met Yoga bezig en het blijft me boeien. Het is nog steeds een inspirerende en stimulerende ervaring.

Toen ik met yoga begon, merkte ik dat dit een ontzettend positief effect op me had, zowel fysiek als mentaal. Zeker nadat ik met lesgeven ben begonnen, werd dit alleen maar sterker. Je kunt er een leven lang mee bezig zijn zonder dat het ooit af of klaar is.

Voor mij staat de mens centraal en is iedere cursist uniek. Je eigen lijf, je eigen leven en je eigen weg, zijn uniek. Ik probeer, door mijn manier van lesgeven, je daar bewust van te laten worden.

Als yoga-docente ben ik erkend door de Vereniging van Yogaleerkrachten Nederland. Eveneens ben ik lid van Natuurlijk Moergestel.

Martje 06 14878140 / 013 5132680

Miranda

Ik ben Miranda van Geffen- de Wilde, woonachtig in Udenhout met mijn man Wouter en mijn kinderen Simon & Vera.

Door mijn ervaringen in het leven ben ik ervan overtuigd geraakt dat beweging, bewustzijn en ademhaling essentieel zijn om in balans te blijven.
Eerst vond ik dat in T’ai Chi. Nu in yoga. Ook heb ik ervaring met mindfulness en zelfcompassie. Dit alles heeft mij veel gebracht in mijn leven: meer rust in mijzelf, meer in harmonie met mijn omgeving en meer in verbondenheid met de wereld om mij heen.

Na 15 jaar werken als verpleegkundige in de psychiatrie, was dat hoofdstuk afgesloten.
Om minder vanuit mijn hoofd te “werken” en meer vanuit mezelf ben ik naast mijn werk een yoga-opleiding gaan volgen.
Ik ben dankbaar dat Martje mij de ruimte geeft om mezelf als docent te ontwikkelen.

Ik geef Dru-yoga. Dit is een zachte, vloeiende vorm van yoga. Het wordt ook wel de yoga van het hart genoemd. Het zorgt voor minder spanning en meer balans. Je wordt je bewuster van je lichaam en je grenzen en mogelijkheden.

Miranda 06 11017675

Marleen

Mijn naam is Marleen Demmers, woonachtig in Waalwijk en werkzaam in Den Bosch. Naast mijn werk als casuscoördinator ben ik actief als yogadocente. Daarnaast houd ik van de natuur, ben ik graag buiten in de bossen of aan het strand.

Mijn eerste ervaringen met yoga had ik in 2016, al ben ik voor die tijd altijd wel op zoek geweest naar meer verbinding tussen lichaam en geest op verschillende andere manieren. Ik merkte al snel wat yoga mentaal en fysiek voor positief effect op mij had, waardoor ik me graag wilde verdiepen in de yogafilosofie.

Om klein te beginnen heb ik in 2017 de opleiding tot docent kinderyoga met goed gevolg afgerond. Vanaf eind 2017 ben ik begonnen met het lesgeven aan kinderen. Al snel merkte ik dat ik meer diepgang wilde in mijn eigen yogabeoefening als ook in het lesgeven. Daardoor ben ik in september 2018 gestart met een opleiding tot poweryoga docente. Deze opleiding heb ik in april 2019 succesvol afgerond. Sinds die tijd geef ik naast yoga een kinderen ook met veel plezier les aan volwassenen.

Mijn stijl kenmerkt zich door het uitoefenen van yogahoudingen in een fijn opvolgend tempo met hier en daar af en toe een uitdaging in de houdingen. Ik ben erg blij met de kans en het vertrouwen die Martje mij geeft om binnen Yoga Moergestel mijn ervaring in het lesgeven te vergroten. En hoop van harte dat het feit dat ik opgeleid ben tot poweryoga docente niet afschrikt om eens eenproefles te komen volgen. Ik pas mijn lessen graag aan op ieders niveau en werk daar waar mogelijk in opties.

Ik zie er naar uit je te ontmoeten.
Namasté

Marleen Demmers 06 30415387

Martje Blankers

Miranda van Geffen - de Wilde

Marleen Demmers